Verslag speelweek 4

HEREN

Met onze A-ploeg stond er een ploeg die dit seizoen nog niet had kunnen winnen. Met een bezoek aan co-leider Zoersel was het weer geen cadeau. Net als vorige week werd er nu ook erg nipt verloren met 9-7. Michel kon 3 matchen winnen, Kevin 2, Marieke en Jorne konden elk 1 keer winnen.

De heren B speelden in het stadhuis van Genk. Dat het geen makkelijke wedstrijd ging worden werd snel duidelijk. Van halfweg 6-2 ging het naar een 11-5 verlies. Jef won 2 wedstrijden, Harry, Hanne en Tonny wonnen er elk 1. Volgende wedstrijd is thuis tegen Bilzen B.

De C-ploeg is het maximum van de punten kwijt gespeeld na een zeer nipte thuisnederlaag tegen Bilzen C. 7-9 werd het. Lisa, Hein en Paul wonnen 2 matchen en Ruddy kon jammer genoeg maar 1 match winnen.

De D-ploeg kreeg een ferme draai rond zijn oren van competitieleider Peer A. 15-1. Alleen Sander kon de eer redden. Jade, Frank en Dieter konden niets winnen.

Net als de C-ploeg kon de E-ploeg zijn perfect rapport niet behouden. Ook zij leden hun 1ste thuisnederlaag tegen Paal C 5-11. Keo kon al zijn wedstrijden winnen en Jan won er 1.

De F-ploeg zorgen voor een vlotte overwinning tegen Mattec E. Eindstand werd 14-2. Enjo, Michel Van Baelen en Fons konden elk hun 4 wedstrijden winnen en Petra kon er 2 winnen. Knap resultaat!

De G-ploeg blijft bovenaan meedraaien. Het won zijn thuiswedstrijd met 9-7 tegen Morata F. Wim Velghe en Ties waren goed voor 4/4, Bregt won 1 wedstrijd en Wim Hendriks kon jammer genoeg niets winnen.

Onze heren van de H speelden eveneens thuis maar dit tegen Voorshoven. Zij verloren met 4-12. Sylvain en Jan Donné wonnen elk 2 wedstrijden terwijl Gerard en Sam niets konden winnen.

De I-ploeg, kreeg met Bambi B de leider op bezoek. Dat het geen makkelijke ontmoeting ging worden werd snel duidelijk: 4-12. Walter kon 2 wedstrijden winnen, terwijl Jan Vandervelden en Werner er elk 1 konden winnen. Kristel bleef achter zonder zege.

De jeugd van de J speelde thuis tegen Molenbeersel E. Met een 10-6 overwinning kruipen ze weer richting de top van het klassement. Ward en Lindsey wonnen elk hun 4 wedstrijden. Massimo kon 2 wedstrijden winnen en Kelly bleef achter zonder overwinning.

Als laatste hebben we de K-ploeg. Deze speelden net als de J-ploeg thuis tegen Molenbeersel (C). dat de tegenstand wat te zwaar was voor onze eerstejaarsspelers is geen ramp. Er werd met 3-13 eervol verloren. Theo kon 3 wedstrijden winnen.

 

DAMES

De dames van de A ploeg blijven op toerental. Ook nu wonnen ze tegen Chatelet met 6-4. Marieke en Hanne wonnen elk 2 wedstrijden, Selina won er 1 en ook het dubbelspel werd gewonnen door Marieke en Hanne.

Onze dames B wonnen dit weekend hun 1ste wedstrijd van het seizoen. Ze speelden 7-3 tegen Rooigem-Gent. Linda won al haar wedstrijden, Leen won er 2 en Marlies won er 1. Ook het dubbelspel wonnen Linda en Leen.

 

JEUGD

De cadetten-junioren kregen het bezoek van Voorshoven A. Niels en Wout wonnen hun 3 wedstrijden en Leander kon 1 wedstrijd winnen. Ook het dubbelspel werd gewonnen en zo freewheelde onze cadetten naar een 8-2 overwinning.

 

PROVINCIAAL JEUGDCRITERIUM FASE 1

Bregt, Niels, Wout en Jef Joosten namen alle 4 deel aan het provinciaal jeugdcriterium fase 1.

Bregt kreeg heel wat tegenstand, maar desondanks kon hij toch een E2 kloppen en verloor hij nipt van een E4. Ook in de andere wedstrijden kon hij tegenstand bieden maar verloor hij eervol.

Niels, Wout en Jef speelden alle 3 in het lokaal van Herckenrode. Niels en Wout werden ingedeeld in dezelfde poule en met 5 E4’en. Niels kon 2 wedstrijden winnen tegen een.  Wout kon jammer genoeg geen wedstrijd winnend afronden.

Jef zat met nog 3 andere benjamins in de poule en werd 3de. Hij kon 1 wedstrijd winnen tegen een NG.