Verslag speelweek 3

HEREN:

De heren A speelde in het verre Houthulst. De match die ze zouden moeten winnen, werd jammer genoeg nipt verloren met 9-7. Door deze nederlaag blijven ze helaas laatste in het klassement. Michel kon er 2 winnen en Marieke 1 + ieder een forfaitnederlaag.

De heren B blijven het ook lastig hebben. Ze verloren op verplaatsing in Paal met 13-3. Tonny kon er 2 winnen en Hanne 1. Door deze nederlaag blijven ze op een gedeelde laatste plaats staan.

De C-ploeg, nog ongeslagen voor deze speeldag blijft dat ook na 3 speeldagen. Ze wonnen hun thuiswedstrijd tegen Voorshoven met maar liefst 11-5. Ze blijven mee aan de leiding met het maximum van de punten. Ruddy en Wim Dewith wonnen 4/4, Lisa won er 2 en Paul 1.

De leden van de D-ploeg verloren nipt van Leopoldsburg B met 9-7. Jean-Pierre won 3 wedstrijden, Sander 2 en Christophe en Dieter ieder één.

Net als de C-ploeg blijft de E-ploeg mooi mee draaien in hun reeks. Na Hechtel-Eksel en Schulen gingen nu ook de jongens van Stokrooie voor de bijl met duidelijke 13-3 cijfers. Keo en Dylan waren elk goed voor een 4 op een rij, Jan won er 3 en Wim Smolders eindigde de avond met 2 overwinningen. Ze blijven met het maximum mee aan de leiding. Volgende week de topper thuis tegen Paal.

De F-ploeg was voldoende uitgerust na het algemene forfait van Peer vorige week om in Bilzen de punten afhandig proberen te maken. En het lukte ook zelfs met een 6-10 overwinning! Stefan kon al zijn wedstrijden winnen, Fons won er 3, Michel Van Baelen 2 en Petra 1. Door deze overwinning staan ze in de middenmoot in hun afdeling.

De G-ploeg, 3dein hun reeks speelde tegen de op één na laatste.  De verwachtingen werden ook vlot ingelost. Leopoldsburg werd met maar liefst 13-3 overklast. Wim Hendriks won al zijn wedstrijden en Ties, Leen en Bregt konden elk 3 keer winnen. Door deze zege blijven ze 3deop een punt van het leidersduo.

Verder hebben we de H-ploeg die dit weekend ging spelen in Peer. Er werd zwaar verloren met 15-1. Alleen Sylvain kon de eer redden. Ze blijven in de middenmoot hangen.

De I-ploeg, voor deze wedstrijd nog met het maximum van de punten moest naar Molenbeersel. 13-3 verlies. Kristel (2 zeges) en Jan (1 zege) konden toch een beetje de eer redden.

De jeugd van de J-ploeg kreeg het bezoek van Bree C. Het werd jammer genoeg een nipte 7-9 nederlaag. Ward en Lindsey wonnen er elk 3, en Kelly 1. De J-ploeg staat nu 10dein de rangschikking.

De K-ploeg ging op bezoek bij een te sterk Hamont. Er werd met 15-1 verloren. Rudi kon de eer redden met een zege. Volgende week proberen om van die vervelende laatste plaats weg te geraken.

 

DAMES:

Onze dames A kregen de rode lantaarn E. Basse Sambre op bezoek. Onze dames wonnen hun wedstrijd met 7-3. Hanne won al haar enkelspelen, Lisa 2 en Selina 1. Ook het dubbelspel werd gewonnen. Onze dames staan nu 2dein het klassement.

De dames B kregen een zeer moeilijke opdracht voorgeschoteld. Ze kregen heel sterke klassementen tegen en dan weet je dat het moeilijk zal worden. De uitslag was 0-10, maar er waren mooie wedstrijden te zien ondanks de te zware score.

 

JEUGD:

De cadetten-junioren speelden thuis tegen Herkenrode. Met 3 E4-en een sterke tegenstander. Jammer genoeg gingen ze met 3-7 de boot in. Niels en Wout wonnen 1 enkelspel en samen ook het dubbelspel.

De preminiemen-miniemen kregen net als de J-ploeg het bezoek van Bree. Het werd een gelijk-opgaande wedstrijd tot 2-2, toen liep Bree 2 punten uit en die kloof bleef ook op het bord, waardoor we met 4-6 verloren. Jef, Delano en Liselot konden allebei 1 enkelspel winnen  + het dubbelspel werd ook gewonnen. Na 3 speeldagen staan ze het 3de. Op de volgende speeldag zijn ze vrij.