Verslag speelweek 2

HEREN

De A-ploeg speelde zijn 1stethuiswedstrijd tegen Stekene. Er werd jammer genoeg met 4-12 verloren. . Michel kon er 3 winnen (1 C0 en 1 B6 en een B4. Marieke won er 1 (C0).

De B-ploeg speelde ook voor het eerst thuis. Dilsen kon nipt winnen (uitslag 7-9), maar het had evengoed omgekeerd kunnen zijn. Tal van 5-setters werden er gespeeld. Tim kon er 3 winnen (2x C0 en 1 C2), Hanne won er 2 (2x C2), Tonny en Jef wonnen er elk 1.

De eerste uitwedstrijd voor de C-ploeg vond plaats in Bree. Er werd nipt gewonnen met 7-9. Wim Dewith was man van de match met 4/4 (2x C4, D0 en D2), Lisa won er 3 (C4, D0 en D2), Ruddy won er 2 (D0 en D2).

De D-ploeg speelde thuis tegen Voorshoven. Met 3 man konden we een 0-4 startscore onmiddellijk ombuigen naar een gelijke stand om in de laatste matchen verder toe te slaan en nipt te winnen met 9-7. Sander was man van de avond met 4/4 (1 D2 en 3x D4), Dieter won er 3 (3x D4) en Jean-Pierre won er 2 (2x D4). Knappe overwinning!

De E-ploeg kreeg een zware en moeilijke verplaatsing voorgeschoteld naar Schulen. Dat het niet makkelijk zou worden werd duidelijk in de uitslag, nipte 7-9 winst. Keo was onze man met 4/4 (2x D4, D6 en E0), Bert, Dylan en Jan wonnen er elk 1.

De F-ploeg moest niet aan de bak komen omwille van het algemeen forfait van Voorshoven.

Onze G-ploeg moest vrijdagavond in Opitter spelen. Op papier een evenwichtige tegenstander en de uitslag was ook een 8-8 billijk gelijkspel. Ties won er 3 (D6, E0 en E2), Wim Velghe en Leen wonnen er elk 2 (elk 2x E2) en Wim Hendriks won er 1 (E2).

De H-ploeg speelde ook voor het eerst thuis tegen Lommel. Mooie en nipte overwinning met 9-7. Erik Janssen was goed voor 4 overwinningen (E0, E2 en 2x E6), Jan en Sylvain wonnen er elk 2 (allebei 2x E6) en Gerard won er 1 (E6).

De I-ploeg kon winnen tegen Mattec (Maasmechelen) met 11-5. Walter won er 4 (E6 en 3x NG), waardoor hun ploeggenoten niet anders konen doen dan ook hun duit in het zakje te doen. Ilse en Jan wonnen er elk 3 en Werner won er 1.

Onze J-ploeg moest jammer genoeg forfait geven tegen Hechtel-Eksel. Volgende week zorgen dat ze met 4 paraat staan om de verloren punten in te halen.

En de laatste herenploeg (de K-ploeg) kreeg het bezoek van Voorshoven E. Dat het opnieuw niet makkelijk ging worden wisten ze al op voorhand maar mooie wedstrijden spelen, dat kunnen ze zeker. 5-11 was de uitslag. Rudi kon er 3 winnen (3x E6) en Dominique en Lotte wonnen er elk 1 (elk 1 E6).

 

DAMES:

De dames A maakten Oupeye onveilig en wonnen er ook met 4-6. Marieke was goed voor al haar wedstrijden te winnen (B2, B6 en C2), Selina won er 2 (B2 en B6) en Hanne 1 (B6). Dubbel werd nipt verloren.

De B-ploeg maakte een korte verplaatsing naar Leopoldsburg. Met 2x C4 en 1 C6 als tegenstand lag de tegenstand gelijk op. De uitslag was ook evenwichtig (5-5), waardoor ze elk 2 punten bij krijgen in de stand. Linda kon haar 3 enkelspelen winnen (2x C4 en 1 C6), Leen won er 2 (C4 en C6).

 

JEUGD:

De preminiemen-miniemen maakten hun 1steverplaatsing naar Herckenrode. Er werd een zeer vlotte overwinning geboekt door onze 3 debutanten (Delano, Tobias en Nathan). Ze wonnen daar met maar-liefst 0-10. Knappe overwinning!

De cadetten-junioren trokken naar het verre Rijkel-Borgloon. In plaats van Leander speelde hier Bregt mee samen met zijn tweelingbroertjes. Ook hier werd er vlot gewonnen met 1-9. Alleen Niels verloor een enkelspel.

 

 

PLOEG IN DE KIJKER:

De D-ploeg. Door met zijn drieën er toch in slagen om toch nog te kunnen winnen, dat is niet voor elke ploeg weggelegd.