Monthly Archives: april 2016

Lipalet E kampioen!

Lipalet ELipalet E speelde afgelopen weekend kampioen in 4de provinciale B. De laatste westrijd van het seizoen tegen Mattec moest nog verplicht gewonnen worden om zich te kunnen verzekeren van de titel. Na een twijfelachtige start kwam er een overtuigende spurt naar de eindmeet, eindstand 3-13.

De spelers die dit seizoen voornamelijk voor deze titel zorgden: Frank Smolders, Jenthe Jansen, Hein Simons, Olle Henkens, Hanne Eerdekens en Senne Hendriks.

 

Twee kampioenenploegen bij TTV Lipalet

twee-kampioenenploegen-bij-ttv-lipaletAfgelopen weekend was TTV Lipalet tweemaal aan het feest: zowel de dames A als de heren A verzekerden zich van de titel.

De dames deden dit door overtuigend te winnen van hun rechtstreekse concurrent Meerdaal Leuven. Zij promoveren naar tweede nationale.

De heren gaven hun titel nog meer glans door een mooie overwinning in Dilsen. Volgend jaar mogen zij terug naar Landelijke afdeling.

001Beide ploegen waren het seizoen gestart als grote kanshebber in hun respectievelijke reeks en beide hebben die favorietenrol uiteindelijk redelijk vlotjes waargemaakt.

Op de foto van de dames, van links naar rechts: Marieke Vrolix, Sofie Monsieurs en Hanne Eerdekens. Op de foto van de heren:Harry Peeters, Marieke Vrolix, Tonny Quanten, Kevin Vervaet en Michel Mentens.