Speelweek 6

DAMES

Lipalet A haalde het in een spannende wedstrijd met 6-4 van Leopoldsburg A. Marieke (drie) en Hanne (twee) behaalden mooie zeges. Sofie kon hier geen wedstrijd aan toevoegen. Gelukkig werd de dubbel gewonnen, zodat de drie punten in Lille konden blijven.

De B-ploeg kreeg West-Vlaamse bezoekers op bezoek. Onze dames stuurden de vrouwen van Wenduine B echter met 8-2 terug naar de zee. Linda en Petra wonnen al hun wedstrijden. Marlies kon hier ook een match aan toevoegen.

Lipalet C was vrij afgelopen weekend.

HEREN

Lipalet A was vrij afgelopen weekend, zij kregen een forfait-zege van Centrum.

De B-ploeg verloor met 5-11 tegen Herckenrode B. Nico won twee matchen, zijn ploeggenoten konden er elk één zege aan toevoegen.

Lipalet C bleek enkele maten te sterk in de derby tegen Neerpelt B. Met een 14-2 zege werd er vrij vlot afstand genomen. Erwin en Jorne wonnen vier wedstrijden. Jean-Pierre en Hanne konden drie matchen winnen.

Tegen drie bezoekers uit Bocholt kreeg Teamkool een uitgelezen kans om eindelijk eens de drie punten te nemen. Yves deed zijn taak met twee zeges. Dieter en Christoph deden ook een kleine duit in het zakje met elk een overwinning. Spijtig genoeg kon Sander hier geen zege aan toevoegen. Volgende keer een Leffe minder drinken zodat er wat gespeeld wordt?

Lipalet E behaalde een heel mooie zege tegen Bocholt B. De bezoekers werden vrij vlot aan de kant geschoven met een 13-3 overwinning. Frank en Hein wonnen vier wedstrijden. Jenthe en Senne voegden er respectievelijk drie en twee matchen aan toe.

Lipalet F deed ook een goede zaak tegen Heusden D. Fons won vier wedstrijden. Wim en Stefan deden het ook heel goed met drie overwinningen. Uw redacteur werd vorige week door een teleurgestelde Hilde aangesproken dat hij geen verslag had geschreven, ondanks enkele mooie zeges. Spijtig genoeg moet ik u vandaag meedelen dat Hilde afgelopen weekend geen wedstrijd kon winnen. Toch wil ik graag melden dat Hilde vorige week twee wedstrijden heeft gewonnen in en tegen Paal.

Lipalet G kreeg forfait van As.

Lipalet H kreeg forfait van Lommel.

Lipalet I behaalde net zoals zes andere herenploegen een overwinning. Er werd met 13-3 vrij vlot en gemakkelijk afstand genomen van Lanaken H.

JEUGD

Onze Benjamins moesten vandaag al vroeg aan de slag. 10 uur in Stokrooie! Na diverse felle tweekampen stond het eindresultaat op 7-3 . Bjarne, Niels J en Florian konden alle drie één wedstrijd winnen en voor de rest zeer veel punten scoren! 3 vier-setters en 2 vijf-setters waren er nodig om die van ons opzij te zetten. En ook in de 3-setters scoorden ze hoge punten! Hun prestatie en weerwerk oogste menig applaus vanuit de tribune.