Speelweek 3

De derde speeldag bleek een uitstekende speeldag te zijn voor de meeste ploegen. Maar liefst zeven van de negen mannenploegen wonnen. Bij de dames konden twee van de drie ploegen de drie punten thuis houden.

HEREN
De A-ploeg won voor de derde week op rij en de woorden ‘kampioen spelen’ werden door enkele aandachtige toeschouwers reeds in de mond genomen. Michel en Harry wonnen elk vier wedstrijden, Marieke en Tonny voegden er respectievelijk drie en twee aan toe in een klinkende 13-3 zege tegen Bilzen B. De A-ploeg staat ondertussen op een gedeelde eerste plaats.

Lipalet B won met 12-4 tegen drie spelers van Lanaken B. Nico won al zijn wedstrijden, Ruddy en Kevin konden twee keer winnen. Jef voegde hier één overwinning aan toe. Het was al bij al een vrij rustige namiddag voor onze B-ploeg en ze blijven mooi in het midden van het klassement staan.

De C-ploeg was nog nooit zo jong met Jorne, Lisa, Christoph en Enjo. Het werd een hele spannende avond tegen Bilzen C. Gelukkig blonken Jorne (4 zeges) en Lisa (3 zeges) uit want Enjo en Christoph kenden beiden een mindere avond met slechts één overwinning. Deze gewonnen wedstrijden waren wel juist voldoende voor een nipte 9-7. Dankzij deze zege sluipt de C-ploeg naar de tweede plaats. Volgende week wacht er de wedstrijd tegen leider en gedoodverfde titelkandidaat Genk A.

Voor Teamkool wordt het dringend tijd om eens een overwinning te behalen. Afgelopen weekend was Molenbeersel met 4-12 te sterk tegen onze jongens. Yves behaalde twee mooie overwinningen. Jean-Pierre en Sander wonnen elk één wedstrijd. Dieter bleek iets te veel pintjes hebben gedronken in Leuven en kon geen wedstrijden winnen. Ondanks een gedeelde laatste plaats, blijft de sfeer optimaal.

Lipalet E won nipt tegen Molenbeersel B met 9-7. Deze overwinning is te danken aan het vat van ervaring en ouderdomsdeken Hein (4 zeges). Olle behaalde ook drie knappe overwinningen. Senne en Jenthe slaagden er beiden in om één wedstrijd te winnen. Dankzij deze overwinning blijft de E-ploeg ook mooi bovenaan meedraaien.

De F-ploeg moest hun meerdere erkennen in Schulen F. Thuis werd er verloren met 5-11. Fons en Frank wonnen elk twee wedstrijden, Stefan kon één match winnen. Wim bleef achter zonder zeges. Misschien moet onze tweeling volgende keer eens een wisseltruck uithalen, want er kon dit seizoen spijtig genoeg nog niet gewonnen worden.

Lipalet G kruipt dankzij een mooie en deugddoende 13-3 zege tegen Bilzen G weg uit de bodem van het klassement. Een eervolle vermelding is er voor Werner en Jan die beiden vier zeges behaalden. Roy en Kristel voegden hier respectievelijk drie en twee wedstrijden aan toe.

De H-ploeg won met 11-5 van Voorshoven E. Sylvain, Theo en Erik wonnen allen drie wedstrijden. Sam behaalde twee zeges. Dankzij dit mooie resultaat neemt Lipalet H een kleine voorsprong op de laatste twee ploegen en kunnen ze misschien wat meer naar boven kijken.

Lipalet I blijft mooi vanboven meedraaien in het klassement na een 10-6 zege tegen Peer D. Onze jonkies speelden uitstekend. Jan won er vier, Keo drie, Brent twee en Wim één. We zijn allen benieuwd waar dit gaat eindigen!

DAMES
Lipalet A blijft mooi in de subtop dankzij een 7-3 overwinning tegen Schulen B. Marieke en Lisa wonnen beiden drie wedstrijden en de dubbel werd ook gewonnen. Sofie kwam net te kort om een wedstrijd te winnen tegen de dames van Schulen.

Tegen Stokrooie A werd het een spannende wedstrijd voor onze Dames B. Linda speelde uitstekend en won al haar wedstrijden. Petra wist eindelijk een betere vorm te vinden en behaalde twee zeges. Dankzij een dubbeloverwinning werd er gewonnen met 6-4.

Lipalet C verloor met 2-8 van Schulen D. Een lichtpunt in deze wedstrijd is de twee overwinningen van Leen. Bij Lindsey en Kelly zien we elke week beterschap en we zijn ervan overtuigd dat zij ook nog hun matchen zullen winnen dit seizoen.

JEUGD
De kadetten, waaronder miniem Ties, verloren in Bree met 7-3. Massimo kon 2 wedstrijden winnen en Ties een. Onze miniemenploeg moest met 10-0 hun meerdere erkennen tegen Schulen B.