Speelweek 2

HEREN
De A-ploeg ging verder op het elan van de eerste speeldag en ze slaagden er in om Hoeselt E te verslaan met 6-10. Michel was andermaal een klasse te sterk voor de tegenstander en won vier wedstrijden. Marieke en Harry wonnen elk drie wedstrijden.
Lipalet B kende met Mattec A een te sterke tegenstander. Er werd verloren met 4-12. Nico kon twee matchen winnen. De andere twee wedstrijden werden binnengehaald door Paul en Jef.
Lipalet C verloor met nipt tegen Centrum D. Na een heel spannende avond werd het 9-7. Jorne slaagde er in drie mooie overwinningen te boeken, Lisa en Erwin wonnen elk twee wedstrijden. Jean-Pierre kwam enkele keren dicht bij een overwinning, maar hij moest het twee keer afleggen in spannende vijfsetters.
Net zoals de C-ploeg, verloor Lipalet D met het kleinste verschil. Neerpelt A won met 9-7. Christophe kende een begenadigde avond met drie overwinningen. Sander en Hanne deden het ook uitstekend met twee zeges, maar Philippe kwam helaas juist iets te kort om ook een match te winnen.
De E-ploeg begint dit seizoen met 4 op 6 na een klinkende 4-12 zege tegen Lommel C. Voor de volledigheid moeten we wel vermelden dat Lommel slechts met drie spelers speelde. Desalniettemin konden Frank en Jenthe drie wedstrijden winnen. Olle schreef twee zeges op zijn conto.
Lipalet F had een verre verplaatsing naar Aarschot voor de boeg en kon niet terugkeren met een overwinning. Aarschot E was met 10-6 te sterk. Het lichtpunt van deze avond waren de vier overwinningen van Hein. Stefan en Fons wonnen elk één wedstrijd.
De G-ploeg behaalde hetzelfde resultaat als vorige week. Tegen Peer D werd er verloren met 12-4. Gerard en Kristel wonnen elk twee wedstrijden.
De H-ploeg kwam spijtig genoeg ook met lege handen terug uit Peer. Peer C hield de drie punten thuis na een 12-4 zege. Wim en Sylvain namen elk twee wedstrijden voor hun rekening.
Lipalet I behaalde een heel mooie zege tegen Diepenbeek C. Onze jonkies wonnen er met 7-9. Keo kon drie E6’en verslaan. Brent, Keo en Bregt wonnen er elk twee.

DAMES
De A-ploeg begon uitstekend aan het seizoen met een 3-7 overwinning in Stokrooie. Marieke en Hanne waren in uitstekende vorm en wonnen beiden al hun wedstrijden. De dubbel werd ook door onze dames gewonnen.
De dames van de B en de C-ploeg kregen een week rust.

JEUGD
Florian, Niels en Niels speelden hun allereerste competitiewedstrijd tegen Hoeselt. Onze benjamins Florian en Niels Joosten konden er alvast een paar setjes winnen. Het begin is gemaakt.
Bij de kadetten/junioren speelden Bregt, Ties en Ward een sterke wedstrijd tegen Peer met als einduitslag 5-5.