Speelweek 1

HEREN
De A-ploeg begon het seizoen met een thriller. Het ging nek-aan-nek met een sterk Morata A, maar Lipalet won de match met 9-7. Michel speelde andermaal de pannen van het dak en wist al zijn matchen te winnen. Marieke en Kevin deden ook hun duit in het zakje met respectievelijk drie en twee overwinningen.
Lipalet B tekende ook voor een nipte overwinning. Ze haalden het met 9-7 tegen Hoeselt G. Nico nam drie wedstrijden voor zijn rekening. Rudy, Paul en Jef verdeelden eerlijk de overige zes matchen onder elkaar. Ze wonnen er allen twee.
De drastisch verjongde C-ploeg begon hun seizoen met een vlotte zege. Tegen Diepenbeek A werd met 13-3 gewonnen. Ouderdomsdeken Erwin won maar liefst vier wedstrijden. Lisa, Jorne en Enjo behaalden elk drie zeges.
De D-ploeg, Teamkool voor de vrienden, kon niet direct overtuigen aan het begin van het seizoen. Ze verloren met 13-3 tegen een sterk Peer A. Ondanks deze redelijk zware nederlaag werden er enkele mooie individuele resultaten behaald door Dieter (C6 en D2) en Wannes (D2).
Onze E-ploeg heeft, net als de D-ploeg, ook niet kunnen winnen tegen Peer. Ze gingen de boot in met 13-3. Philippe slaage er in twee wedstrijden te winnen, Frank kon ook een overwinning behalen.
Lipalet F moest zijn meerdere erkennen tegen een sterk Centrum E. De bezoekers uit Hasselt waren wat hoger geklasseerd, maar desondanks behaalden Wim en Hein toch elk twee overwinningen. Stefan en Fons slaagden er beiden in elk een wedstrijd te winnen.
De G-ploeg heeft hun start gemist tegen Diepenbeek C. Met een 4-12 overwinning bleken de bezoekers te sterk. Peter, Kristel, Roy en Werner verdeelden de vier wedstrijden netjes onder elkaar. Ze konden allen een wedstrijd winnen.
De H en de I-ploeg kwamen afgelopen weekend nog niet in actie.
DAMES
De A-ploeg kwam niet in actie.
De B-ploeg ging thuis nipt de boot in tegen Schulen B. Er werd met 6-4 verloren. Linda kon haar drie wedstrijden winnen en Petra kon een overwinning op haar naam schrijven.
Lipalet C verloor met 2-8 tegen Hoeselt B. Leen slaagde er wel in twee mooie overwinningen (D4 en NG) te behalen.
JEUGD
In de jeugdreeks kon Lipalet A (dat helaas slechts met twee speelde) niet winnen tegen Peer A. Ward was hier de grote uitblinker met maar liefst drie overwinningen.