Monthly Archives: december 2015

Speelweek 10

HEREN

De voorlaatste speeldag voor de winterstop was voor de A-ploeg nogmaals het sein om aan de leiding te blijven. Er moest natuurlijk gewonnen worden tegen Dilsen A. Dat deden ze en de uitslag was 10-6. Michel was man van de match met 4 overwinningen, Harry won er 3, Marieke 2 en Kevin 1. Nog een wedstrijd winnen en ze zijn winterkampioen.

De B-ploeg had ook een wedstrijd tegen Dilsen op het programma. Ondanks dat ze beiden met 20 punten stonden, was het klasseverschil tijdens de wedstrijden iets te groot. Einduitslag 1-15. De enige overwinning kwam er van Jef die een C2 klopte. Volgende week zal er gewonnen moeten worden willen ze nog derde eindigen en met een goed gevoel de winterstop ingaan.

De C-ploeg speelde ook tegen Dilsen. Net als de A-ploeg werd Dilsen met 10-6 terug op straat gezet. Erwin was man van de match met 4 zeges, Lisa, Jorne en Jean-Pierre wonnen er elk 2. Door deze overwinning staan ze terug in de middenmoot.

Van de D-ploeg wordt het een verhaaltje van kwaad naar erger. Door de vele afwezigheden en afzeggingen, kwam er een experimenteel ploegje aan de aftrap tegen Voorshoven. Er werd zwaar verloren met maar liefst 2-14. Onze ploeg bestond uit: Sander, Dieter, Wannes en Guy. Wannes was er niet en dus gingen zijn wedstrijden in Forfaitscore naar Voorshoven. Dieter en Sander konden elk 1 wedstrijd winnen.

De E-ploeg doet het nog altijd uitstekend. Voorshoven werd van de mat geveegd met 12-4. Christoph was man van de match met 4 overwinningen, Olle en Hein wonnen 3 wedstrijden en Frank sluit de rij af met 2 overwinningen. Goed om samen met Hechtel-Eksel de stand aan te voeren. Volgende week nog een tripje naar Maasmechelen en de winterstop kan goed ingezet worden.

De F-ploeg, heeft 8-8 gelijkgespeeld na een knotsgekke match tegen Mol E. Na een mindere start stond het halfweg 2-6 voor Mol. De negende wedstrijd werd ook nog verloren maar ze haalden samen nog een 2-7! stand op. Ze kwamen gelijk tot 7-7, dan werd het 7-8 om alsnog 8-8 gelijk te spelen. Ook al sta je ver achter, geef nooit op en zo kom je alsnog tot een positief resultaat. De overwinningen kwamen van Alfons 3, Stefan en Wim Smolders 2, Hilde won 1 wedstrijd.

De G-ploeg speelde ook tegen Dilsen. Hier werd er 8-8 gelijkgespeeld. Peter won er 3, Kristel en Walter 2 en Jan Vandervelden won er 1. Door dit gelijkspel blijven ze in de middenmoot hangen.

De H-ploeg won zijn zesde wedstrijd van het seizoen. Het geraakte makkelijk voorbij Mol met 10-6. Gerard, Sylvain en Theo wonnen elk 3 wedstrijden. Sam voegde hier nog 1 wedstrijd aan toe. Met nog een topper in het vooruitzicht tegen Neerpelt staat de H-ploeg op een knappe vierde plaats.

De jonge jongens van de I-ploeg kwamen uit tegen de leider Opitter. Dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden werd vorige week al duidelijk toen de G-ploeg in Opitter met 11-5 ging verliezen. Ook de I-ploeg verloor de wedstrijd met 5-11. Maar er was een hoofdrol weggelegd voor Jan Evens. Jan won 2 wedstrijden 1 ervan tegen een E2!

DAMES

De Dames A staan nu alleen aan de leiding na een 0-10 zege tegen Meerdaal Leuven. Marieke, Hanne en Lisa wonnen elk hun 3 wedstrijden + de dubbelwedstrijd. Met nog een verplaatsing naar Oost-Vlaanderen voor de boeg kunnen ze lichtjes aan de eindejaarsfeesten beginnen denken.

De Dames B verloren met 3-7 thuis van Nodo C. Linda kon 2 wedstrijden winnen. De geoliede machine van de vorige weken Petra kwam zaterdag helaas niet op toerental ook al had ze veel pech met ballen van de tegenstandster die via de netrand aan haar kant botsten. Volgende week trekken zij naar Meerdaal Leuven om onze A-ploeg nog comfortabeler aan de leiding te zetten.

De Dames C-ploeg was vrij dit weekend. Volgende week trekken ze nog naar Aarschot een wedstrijd die misschien wel eens gewonnen kan worden. Succes dames!

JEUGD

De Preminiemen verloren met 10-0 in en tegen Centrum Hasselt. Ze: Wout, Bjarne en Florian hadden ook heel sterke tegenstand met 2 E6’en en 1 NG maar probeerden wat ze konden. Geen probleem jongens, het is jullie eerste jaar.

De cadetten/junioren daarentegen verloren met 7-3 bij Leopoldsburg. Een resultaat waar ze niet echt op gehoopt hadden, want Leopoldsburg speelde met 1 E6 en 2 NG’s. Wij met 2 E6’en en 1 NG.