Monthly Archives: september 2015

Speelweek 2

HEREN
De A-ploeg ging verder op het elan van de eerste speeldag en ze slaagden er in om Hoeselt E te verslaan met 6-10. Michel was andermaal een klasse te sterk voor de tegenstander en won vier wedstrijden. Marieke en Harry wonnen elk drie wedstrijden.
Lipalet B kende met Mattec A een te sterke tegenstander. Er werd verloren met 4-12. Nico kon twee matchen winnen. De andere twee wedstrijden werden binnengehaald door Paul en Jef.
Lipalet C verloor met nipt tegen Centrum D. Na een heel spannende avond werd het 9-7. Jorne slaagde er in drie mooie overwinningen te boeken, Lisa en Erwin wonnen elk twee wedstrijden. Jean-Pierre kwam enkele keren dicht bij een overwinning, maar hij moest het twee keer afleggen in spannende vijfsetters.
Net zoals de C-ploeg, verloor Lipalet D met het kleinste verschil. Neerpelt A won met 9-7. Christophe kende een begenadigde avond met drie overwinningen. Sander en Hanne deden het ook uitstekend met twee zeges, maar Philippe kwam helaas juist iets te kort om ook een match te winnen.
De E-ploeg begint dit seizoen met 4 op 6 na een klinkende 4-12 zege tegen Lommel C. Voor de volledigheid moeten we wel vermelden dat Lommel slechts met drie spelers speelde. Desalniettemin konden Frank en Jenthe drie wedstrijden winnen. Olle schreef twee zeges op zijn conto.
Lipalet F had een verre verplaatsing naar Aarschot voor de boeg en kon niet terugkeren met een overwinning. Aarschot E was met 10-6 te sterk. Het lichtpunt van deze avond waren de vier overwinningen van Hein. Stefan en Fons wonnen elk één wedstrijd.
De G-ploeg behaalde hetzelfde resultaat als vorige week. Tegen Peer D werd er verloren met 12-4. Gerard en Kristel wonnen elk twee wedstrijden.
De H-ploeg kwam spijtig genoeg ook met lege handen terug uit Peer. Peer C hield de drie punten thuis na een 12-4 zege. Wim en Sylvain namen elk twee wedstrijden voor hun rekening.
Lipalet I behaalde een heel mooie zege tegen Diepenbeek C. Onze jonkies wonnen er met 7-9. Keo kon drie E6’en verslaan. Brent, Keo en Bregt wonnen er elk twee.

DAMES
De A-ploeg begon uitstekend aan het seizoen met een 3-7 overwinning in Stokrooie. Marieke en Hanne waren in uitstekende vorm en wonnen beiden al hun wedstrijden. De dubbel werd ook door onze dames gewonnen.
De dames van de B en de C-ploeg kregen een week rust.

JEUGD
Florian, Niels en Niels speelden hun allereerste competitiewedstrijd tegen Hoeselt. Onze benjamins Florian en Niels Joosten konden er alvast een paar setjes winnen. Het begin is gemaakt.
Bij de kadetten/junioren speelden Bregt, Ties en Ward een sterke wedstrijd tegen Peer met als einduitslag 5-5.

Speelweek 1

HEREN
De A-ploeg begon het seizoen met een thriller. Het ging nek-aan-nek met een sterk Morata A, maar Lipalet won de match met 9-7. Michel speelde andermaal de pannen van het dak en wist al zijn matchen te winnen. Marieke en Kevin deden ook hun duit in het zakje met respectievelijk drie en twee overwinningen.
Lipalet B tekende ook voor een nipte overwinning. Ze haalden het met 9-7 tegen Hoeselt G. Nico nam drie wedstrijden voor zijn rekening. Rudy, Paul en Jef verdeelden eerlijk de overige zes matchen onder elkaar. Ze wonnen er allen twee.
De drastisch verjongde C-ploeg begon hun seizoen met een vlotte zege. Tegen Diepenbeek A werd met 13-3 gewonnen. Ouderdomsdeken Erwin won maar liefst vier wedstrijden. Lisa, Jorne en Enjo behaalden elk drie zeges.
De D-ploeg, Teamkool voor de vrienden, kon niet direct overtuigen aan het begin van het seizoen. Ze verloren met 13-3 tegen een sterk Peer A. Ondanks deze redelijk zware nederlaag werden er enkele mooie individuele resultaten behaald door Dieter (C6 en D2) en Wannes (D2).
Onze E-ploeg heeft, net als de D-ploeg, ook niet kunnen winnen tegen Peer. Ze gingen de boot in met 13-3. Philippe slaage er in twee wedstrijden te winnen, Frank kon ook een overwinning behalen.
Lipalet F moest zijn meerdere erkennen tegen een sterk Centrum E. De bezoekers uit Hasselt waren wat hoger geklasseerd, maar desondanks behaalden Wim en Hein toch elk twee overwinningen. Stefan en Fons slaagden er beiden in elk een wedstrijd te winnen.
De G-ploeg heeft hun start gemist tegen Diepenbeek C. Met een 4-12 overwinning bleken de bezoekers te sterk. Peter, Kristel, Roy en Werner verdeelden de vier wedstrijden netjes onder elkaar. Ze konden allen een wedstrijd winnen.
De H en de I-ploeg kwamen afgelopen weekend nog niet in actie.
DAMES
De A-ploeg kwam niet in actie.
De B-ploeg ging thuis nipt de boot in tegen Schulen B. Er werd met 6-4 verloren. Linda kon haar drie wedstrijden winnen en Petra kon een overwinning op haar naam schrijven.
Lipalet C verloor met 2-8 tegen Hoeselt B. Leen slaagde er wel in twee mooie overwinningen (D4 en NG) te behalen.
JEUGD
In de jeugdreeks kon Lipalet A (dat helaas slechts met twee speelde) niet winnen tegen Peer A. Ward was hier de grote uitblinker met maar liefst drie overwinningen.

Start nieuw seizoen bij TTV Lipalet!

Tafeltennisclub TTV Lipalet organiseerde het afgelopen weekend een stageweekend voor haar jeugdleden.
Maar liefst 23 spelers warmden zich op voor het nieuwe seizoen. Tafeltennis werd afgewisseld met sport en spel. Zondag werd er afgesloten met een spannend tornooi.

Wil je zelf ook graag eens kennismaken met deze sport dan kan je bij Lipalet terecht op dinsdag en donderdag vanaf 18u.

Jeugd TTV Lipalet

Jeugd TTV Lipalet